Volg nu een opleiding tot ondernemer - Startende ondernemer

Ga naar de inhoud

Volg nu een opleiding tot ondernemer

Ondernemen moet je kunnen, maar daarmee is niet gezegd dat je ondernemen niet kunt leren en dat je als ondernemer niet kunt leren.
Ook ondernemers moeten zichzelf blijven of laten opleiden. Er valt zo vreselijk veel te leren!

Buiten je vakgebied moet je ook veel weten over marketing, belastingen, websites, databases, personeelsbeleid, huisvesting, financiƫn, investeren, het gaat maar door.
Je moet echt wel een duizendpoot zijn en dan verwacht je klant ook nog van je dat je een fantastisch product of dienst gaat leveren. En het mooie is, dat ga je nog voor elkaar krijgen ook!

Hoe beter je bent in de rommel er omheen, des te beter kan je je concentreren op je ondernemers kerntaak.
Wat of je ook doet, je zal veel tijd kwijt zijn aan randzaken.

Die website is geen last. Het is een bijna gratis medewerker die 24 uur per etmaal en 7 dagen per week op Internet voor je aan het werk is!
Je moet gewoon weten en begrijpen hoe je dat inzet.
Social Media, hype of noodzaak? Hoe zie je dat zelf? Heb je er al ervering mee, of is het nog altijd de ver van mijn bed show?

Marketing... Het gaat er niet alleen om of je je product lekker kan pluggen, het gaat er om dat je weet en begrijpt hoe een koopproces bij de consument verloopt. Ben je een verkoper, of ben je een partner voor je (toekomstige) klanten?
Hoe bouw je een trouwe aanhang van klanten op?

Er is veel te leren en niet voor niets dat Jos en Tom een flink aantal boeken, webinar en cursussen hebben. Keihard nodig om snel de juiste stappen te kunnen zetten!
Het gaat er niet om dat je het niet zelf zou kunnen leren. Natuurlijk kan je dat! Vraag je alleen af hoeveel klanten je al weggejaagd hebt, voor je het eindelijk geleerd hebt.

Kijk hier voor ons product aanbod.
- Activiteiten
- E-boeken

Terug naar de inhoud