Coaching voor een startende ondernemer is als smeerolie - Startende ondernemer

Ga naar de inhoud

Coaching voor een startende ondernemer is als smeerolie

Is als starter een stuk coaching zoeken een vorm van zwakte? Moet je als ondernemer niet zo sterk in je schoenen staan dat je het allemaal zelf kan?

We hopen van harte dat u zo slim bent om te weten dat een goede ondernemer, JUIST een goede ondernemer, weet dat je elders de beste kennis vandaan moet halen. U bent de ondernemer en u bent ergens heel erg goed in. Maar alle ondernemers zijn ergens heel goed in. Maar niemand weet alles. Daarom zijn er accountants, en zijn er ook coaches.
Dacht u dat de profvoetballers geen verstand van voetbal hebben? Neen, ze kunnen fantastisch voetballen. Een goede coach maakt echter zaken in ze los waardoor ze boven zichzelf uitstijgen. Die kan ze dingen leren die ze uit zichzelf nooit ontdekt hadden.
Zo is het ook met u als ondernemer.
Natuurlijk kunt u ondernemen.
Net zoals de profvoetballer kan voetballen.
Een goede coach geeft inzichten die u uit uzelf mogelijk nooit gehad zou hebben. U doet uzelf zwaar te kort als u de meerwaarde van coaching niet zou ervaren.
Jos van Spelde en Tom Lassing zijn nét die starters coaches die u dat zetje extra kunnen geven. Vraag hier nadere informatie over individuele coaching of klassikale begeleiding aan.

Terug naar de inhoud